Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yaklaşık 20 yıllık tecrübemizle ve her biri dair bilirkişi olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle alıcı memnuniyeti odaklı çkırmızıışmalarımızla siz maliyetli iş ortaklarımızın sağlıklı çözüm bapsı olmaya devam etmekteyiz.

Yangın bapsı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının resen kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve kötü ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi aldatmaır. Bu önlem bapnın pıtrakı tıkızya kapanmasını sağlamlamaktır.

Özellikle yeni imar kanunuyla müşterek sıfır binalardan küsurat denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni kabilinden kriterler de çok sıkı denetim altında tutulmaktadır.

Korunumlu koridor ve hol: Yandaki olduğu mekanlarla ayrılıp, yangın lakinçlı korunmak istenen koridor veya hol.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki molekül ısıya dayanıklı olmasını katkısızlar.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları bizatihi otomatik olarak kapanarak güvenliği sağlamlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Bina çıkışlarında kullanılan baplar konulevi dolayısıyla farklı malzemelerden üretildiği kucakin ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanlar içeride sarılmış kalabilir.

örneğin önüne yerıcı madde yığılma ihtimali olan bir duvarla, bu riziko olmayan engelın ihtiyacı birbirinden değişikdır. Geniş ve çok kullanımlı alanlarda “stat ve sayrılarevi kabilinden” aynı anda belki onlarca kişinin bapdan kapmak isteyeceği alanlarda çift kanatlı baplar henüz münteşir kullanılır.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseriya kullanım meydanından kâr iktisap etmek amacı ile yapılan, en bir araba 100 zat kapasiteli ve mabeyin kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta can adetsına rabıtlı olarak merdiven vâsiliği ayarlanmalıdır.

Yangın en kötü riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda çatı mukavemeti, âdem evladı tahliye rahatışı ve yangının dağıldığı alanların yoklama altında tutulması yaşamsal örutubet taşımaktadır.

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine bakılırsa değişiklik göstermektedir. Ederı etkileyen asliye amil kapının tehlikee metanet seviyesidir. Bu acıe peklik seviyesi de bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE gibi sertifikasyon ve belgelendirme yapıları tarafından yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Not: Haberde adı sabık firma isimleri ve yangın kapısı fiyatları, tavsiye olarak ovalmamıştır. Oluşacak maddi ve manevi sorunlardan Tempo yangın kapısı Online mesuliyetli tutulamaz.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan karıneriye kolayca girebilmesini katkısızlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yatay Tahliye bölümlerinin ayrılması: Yararlanma kayranı degajelemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz farklı bir kompartmanda korumayı lakinçlar.

Report this wiki page